SVEBRA | Medlemmar
22070
page-template-default,page,page-id-22070,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Var med och gör Sverige brandsäkrare

SVEBRA, Svenska Brandsäkerhetsföretag, är branschorganisationen för företag som tillverkar och/eller importerar brand- & skyddsmateriel, arbetar med brand- & skyddsmateriel samt utbildning och konsultverksamhet inom brand- och utrymningssäkerhet.

 

Idag (2019-12-19) har vi 108 medlemsföretag. Alla våra medlemsföretag är kvalitetsmärkta och håller högsta möjliga standard. Ett medlemskap hos oss innebär därmed en garanti av pålitlig, uppdaterad brandsäkerhet av högsta möjliga kvalitet.

 

Alla våra medlemsföretag fortbildas och certifieras inom brandserviceteknik. SVEBRA utbildar också medlemsföretag till utbildare i brandserviceteknik så att även de kan certifiera brandservicetekniker. Efter utbildning och examination i grundläggande brandteori och grundkunskaper i att underhålla brandredskap som brandsläckare, brandposter, släckaggregat och brandfilt enligt gällande standard, utfärdas ett ID-kort som bevis på certifieringen.

Se våra medlemsföretag