SVEBRA | Våra viktigaste frågor
22055
page-template-default,page,page-id-22055,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Våra viktigaste frågor

SVEBRA driver ständigt viktiga frågor för att göra Sverige brandsäkrare.

 

Hållbarhet

Styrelsen har sedan 2019 arbetat med brandsläckarens hållbarhet. Viktig fråga för styrelsen är att ta fram en miljöplan för brandsläckarens påverkan på miljön vid försäljning, verkstadsgenomgång och återvinning.

 

 

SVEBRA certifiering

SVEBRA har ett projekt som innebär att vi höjer kvalitén på SVEBRA certifieringen.

 

 

SVEBRA Utbildning AB

Styrelsen har under senaste åren haft fokus på att skapa konceptet Brandfarliga arbeten och startat ett dotterbolag SVEBRA Utbildning AB för att ta fram utbildningsmaterial och utbilda instruktörer. Styrelsen har dessutom låtit bolaget att ta över hanteringen av utbildningarna SVEBRA certifierad Brandsäkerhetstekniker och FUD1, Förenklad utrymningsdimensionering.

 

Viktig fråga för styrelsen är att ta fram en gränsdragningslista som beskriver vad som är föreningens ansvar och vad som är bolagets ansvar.

 

 

Återsamlingsplatsens dag

Den första onsdagen i september är det återsamlingsplatsens dag. Tanken är att alla ska fundera på var deras återsamlingsplats är om det skulle hända någonting på arbetsplatsen eller i hemmet.