SVEBRA | Bli medlem
22077
page-template-default,page,page-id-22077,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Bli medlem och kvalitetsmärkt

Att vara medlem i SVEBRA är att vara kvalitetsmärkt. Vår kvalitetsstämpel och certiferande utbildningar av brandsäkerhetstekniker innebär en garanti av pålitlig, uppdaterad brandsäkerhet av högsta möjliga kvalitet.

 

Var med och utveckla branschen

SVEBRA har åtta olika arbetsgrupper uppdelade i olika områden inom brandsäkerhet. I varje arbetsgrupp ingår olika representanter från våra medlemsföretag med spetskompetens inom gruppens område. Arbetsgrupperna tar fram riktlinjer och rekommendationer, lobbar, opinionsbildar och arbetar för att påverka lagar, regler och standarder inom respektive grupps område.

 

När nya lagar samt svenska och internationella standarder ska utformas bidrar vi inom SVEBRA med vår specialistkompetens. Vi representerar ofta branschen och tillfrågas när myndigheter, standardiseringsorgan eller försäkringsbolag behöver ett expertutlåtande gällande brand- och räddningsmateriel.

 

 

Medlemsavgifter

Nya medlemmar betala en anmälningsavgift som är en engångssumma på 2500 kr. Alla medlemmar betalar sedan varje år en medlemsavgift och en serviceavgift uppdelad i två betalningstillfällen. Serviceavgiften är baserade på företagets omsättning. Första året rabatteras serviceavgiften beroende på när under året ditt företag blir medlem.

 

Se vad medlemskapet skulle kosta ditt företag. svebra avgifter 2020

 

Bli medlem nu!

När du fyllt i medlemsformuläret, skickas en faktura på anmälningsavgiften till den angivna (e-post?)-adressen. Så fort vi ser att anmälningsavgiften är betald sker en kontroll av företagets uppgifter. Det tar ungefär en vecka för din ansökan att behandlas.